NYHETER: Nu kan du beställa och betala via Swish!

Allmänt information
Vi på Bibeln.nu vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt hur vi i övrigt säkerställer att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning. Det är viktigt för oss att du läser och förstår denna integritetspolicy och att känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter
Genom din beställning av produkter blir du kund hos bokförlaget Bibeln.nu. Kundregistret innehåller de kontaktuppgifter som du själv har lämnat och information om din beställning. Personuppgifterna används för administration av tjänsterna/leveransen, marknadsföring av våra varor och tjänster, profilering (det vill säga en analys av dig som kund för att kommunicera med dig på bästa sätt) samt för viss statistik, utvärdering och kvalitetssäkerhetsarbete. Det finns ingen möjlighet att vara kund hos oss på Bibeln.nu om man inte godtar denna behandling av personuppgifter.

Bibeln.nu vill gärna använda e-post i vår kommunikation med dig som kund. Genom att du har kryssat i rutan i beställningsformuläret om att du vill ha information om produkter från Bibeln.nu via e-post har du samtyckt till att dina personuppgifter används även för detta ändamål. Önskar du inte längre få information finns alltid en länk i våra e-postutskick som du enkelt kan klicka på så tas ditt namn bort från vår e-postlista.

Dina uppgifter kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde som är behjälpligt vid vår kommunikation med dig. Detta personuppgiftsbiträde kommer då endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som dina personuppgifter samlats in för.

Bibeln.nu kommer att behålla dina uppgifter så länge du är kund hos företaget, samt i ytterligare 36 månader för ovanstående syften. Därefter kommer de att sparas för olika lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. När den tiden har passerats kommer dina personuppgifter att raderas.

Behandlingen av dina personuppgifter i vår kunddatabas sker med stöd av beställningsavtalet, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse. När det gäller berättigat intresse använder vi oss av dina uppgifter exempelvis för att anpassa vår kommunikation till dig baserat på dina köp.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Bibeln.nu. Du har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i vår verksamhet på Bibeln.nu. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Kontaktinformation finner du under rubriken Kontakt.

Om du inte vill att dina uppgifter ska användas för marknadsföring eller profilering i marknadsföringssyfte, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på info@bibeln.nu.

Cookies
Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

– Att webbplatsen innehåller cookies,

– Vad dessa cookies används till och

– Hur cookies kan undvikas.

På vår webbplats Bibeln.nu används en så kallad sessionscookie. Denna typ av cookie försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte. Sessionscookien används för att hantera dina val på hemsidan, främst för hanteringen av varukorgen.

Vill du göra beställningar från Bibeln.nu utan att använda dig av webbplatsen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för hjälp med din beställning, via mejl info@bibeln.nu eller via telefon 070-713 86 24.

Vad är en cookies?
En cookie-fil är en del av en text som genom tillstånd från dig kan placeras i din dators hårdvara. Om du godkänner detta, kommer din webbläsare att lägga till texten i en separat fil. Bibeln.nu använder cookie-filer för att underlätta analyser av trafiken på våra webbplatser genom att vi får kännedom om vem som har besökt en viss webbplats vid en viss tidpunkt. du kan i inställningarna för din webbläsare själv ange om du accepterar att cookiefiler placeras hos dig eller inte. Du kan även när som helst välja att ta bort sådan cookie-filer som har placerats hos dig.

När du besöker de delar av vår webbplats som kan anpassas efter din användarprofil eller som kräver att du är inloggade måste din webbläsare vara inställd på att acceptera cookies. I övrigt kan du besöka alla delar av våra webbplatser utan att ta emot cookie-filer och utan att röja din identitet.

Observera att webbplatsen fungerar även utan cookies, vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.